Bilder

Har inga nya bilder till bloggen nu, men imorgon ska jag försöka fota lite! Bl.a lite i stallet så ni får se hur det ser ut :) Sen kanske mamma är snäll och fotar när jag rider :D
Sen får ni jättegärna ge mig tips om vad ni vill att jag ska blogga om m.m :)♥

Söta Alf ♥

Justin Bieber

Jag har fått världens "bieber-fever" nu haha, men han är grym! :D♥


Skogstur

Kände inte för att sitta och rida i paddocken idag, så jag red upp till skogen och red en runda där istället :) Vädret var helt perfekt, vindstilla och varken varmt eller kallt! Riktigt mysigt, och jag älskar sadeln! :D♥
 

Det värsta jag vet

Jag har bestämt mig för att gå ut och springa var/varannan dag, måste verkligen få upp min kondition! I måndags när vi hadr idrott orkade jag knappt springa ett halvt varv på en runda som inte är så himla lång, då är det kris! Så nu måste jag få bättre kondition tills vi ska springa på tid i slutet av november!
Usch, jag hatar att springa! :(


Presentation

Tänkte göra en ny presentation till er nya läsare!

Mitt namn är Therese Bengtsson och är en tjej på 14 år, bor i Skåne på en liten hästgård och har ett stort intresse av hästar och fotografering. Min häst heter Whispering och är ett varmblod (säg vad ni vill om det) - sto - född 2004, 155cm hög och är världens bästa häst ♥ Min kamera jag använder mig utav är en Nikon D60 med tre olika objektiv, ett telezoom objektiv (70-300mm), ett macroobjektiv (40mm) och standardobjektivet (18-55mm) :)
 
Denna bloggen kommer både handla om mig och min hästs resa tillsammans och om mitt vardagsliv eller vad man ska säga :) Den kommer inte bara handla om hästar om jag säger så ;)
 
Mer info kommer efterhand, puss ♥
 
Follow on Bloglovin
Följ min blogg här! :D
 


Tillbaka igen!

Efter en väldigt lång bloggpaus enligt mig själv så är jag nog tillbaka och ska börja blogga här igen!
Anledningen till att jag inte har bloggat på länge är för att jag endast har ridit barbacka i ca 3 veckor eftersom Whisses sadel inte låg bra på henne, så jag hade ingen motivation till att blogga då helt enkelt ;)
 
Men idag var vi och provade ut en ny sadel till Whissan, har den på prov nu en vecka först för att känna hur den är att rida i ordentligt o.s.v. Sen kommer vi förhoppningsvis köpa den! :D Det är en Santa Cruz "Celine" hoppsadel, men är mer som en allroundsadel tycker jag :) Snygg och bekväm att sitta i är den iallafall! ;)
Denna är det (fast i svart) :D

Fler bilder


Utvärdering tävling Perstorp RF 4/8

Skulle egentligen startat två klasser idag, men strök mig från den första för att det blev något strul. Så jag hoppade bara 1m med två faser.
 
Kan säga såhär: gick skit! Stannade på första, men hoppade på andra försöket. Samma när vi kom på andra hindret. Och sen stannade hon på tredje hindret också vilket innebar att vi var ute. BAJS.

Det är väl både mitt och hästens fel. För jag red inte så bra mot första hindret, men mot andra red jag som en dåre men ändå stannar hon. Jag vet att hon inte var rädd för hinderna för då hade hon visat det tidigare när jag gick förbi dem. Sen för att Whisse inte skulle vinna över mig, så gick vi in på framhoppningen igen och hoppade oxern några gånger eftersom det är dem hon bruka stanna på oftast. Med lite hjälp av en kompis och hennes kompis gick det jättebra. Fick även lite tips som jag ska tänka på tills nästa gång!
 
Ska starta 1m på en pay&ride i Åsbo PK på måndag, mest för att se om hon gör likadant. Gör hon det så ska vi nog kolla upp om det är något knas. Hoppas inte.. ♥
 
En bild från idag som Amanda fotade, fler bilder kommer senare ikväll!

Tävling imorgon!

Ska starta två klasser med Whisse i Perstorp imorgon. En 100 A och en 100 A:0/A:0. Alltså en utan och en med omhoppning ;) Är riktigt taggad. Vet dock inte vilken outfit vi ska ha än, haha. Vilket schabrak tycker ni Whisse ska ha?

Whispen 2/8

Vila. ♥

Whissefisen igår 1/8

Red ut en mysig runda igår på hacket i ca. 45min. Skrittade för det mesta men travade och galopperade lite också. Allt gick jättebra tills vi skulle rida igenom en liten gata med hus (+ bilar, brevlådor, gräsklippare o.s.v) som Whisse inte gillade, haha. Så det slutade med att jag fick hoppa av och leda henne igenom gatan och då gick det bra ;)♥

Tradera

Kolla gärna in min och mammas auktioner på tradera, klicka på bilderna för att komma till
auktionen ;)

New in

Var på Hööks med mamma igår för att byta mina vita ridbyxor eftersom sömmen hade släppt efter att bara använt dem ca. 4 ggr. Så vi fick ett par nya! ;) Sen följde det även med en tävlingsskjorta och en borste med hem. Tack ♥
 

Bloggar mer imorgon!

Ska ta igen mitt bloggande imorgon (idag), för nu måste jag verkligen sova! Ska bli skönt att kunna sova längre än till 06.30, som vi gjort igår och idag haha :D Godnatt! ♥

Grattis älskade Amanda!

Grattis min fina vän! :D♥ Hoppas du får en bra dag!

Whissan 27-31/7

27-28: Vila. ♥
29: Longering.
30-31: Träningsläger hos Camilla :)

RSS 2.0