Bra hästbloggar

En läsare undrade om jag inte kunde tipsa om några bra hästbloggar, och såklart kan jag det :) Mina 5 bästa hästbloggar jag läser är nog:

1. Sara Carlsson (http://carlssonpataket.blogg.se) För att hon skriver väldigt bra och intressanta inlägg, samt har fina bilder och gör fina outfits som man blir inspirerad av :)

2. Johanna Grant (http://johannagrant.se) För att hon är en grym människa som nästan precis mist sin ponny i en hemsk olycka, men som nu hittat en jättefin storhäst. Tycker väldigt synd om henne för jag vet hur det känns att förlora sin bästavän.

3. Dressyrmupparna (http://dressyrmupparna.se) För att dem är två jätteduktiga personer inom ridsporten och dem skriver mycket läsvärda inlägg som man kan lära sig något av. Dem tar också fantastiska bilder på sina fina hästar :)

4. Kristina Warg (http://kristinawarg.se) För att hon är en jätteduktig hoppryttare som har jättefina hästar. Hon bjuder även på mycket bilder och filmer!

5. Alexandra Garcia Ferm (http://xelaaa.blogg.se) För att hon är en duktig ryttare med en fin häst och hon
fotar jättebra ;)

Vilken hästblogg är er favorit?

Kommentarer
Postat av: Anonym

http://nellieberntsson.blogg.se

2011-07-29 @ 14:02:56
Postat av: A N G E L I J N A

checka in min nya blogg om min NYA ponny som jag äntligen har köpt efter att ha varit skötare på honom under en längre tid, missa inte det!:)

www.dompe.blogg.se

2011-11-30 @ 17:44:06
URL: http://dompe.blogg.se/
Kommentera inlägget här:

Ditt namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (bara jag som ser den)


Din bloggadress:


Här kan du skriva några ord:


Trackback
RSS 2.0