Helgen i GBG + bilder och filmer

Åkte tåg från Helsingborg på fredagen 11.50 ungefär tillsammans med Amanda, Frida, Sofia, Erika, Michaela och såklart mamma och Fia (Amandas mamma). Vi var framme i Göteborg 2 timmar senare, helt lagom tid tyckte jag ;) När vi kom dit gick vi och försökte hitta vårt hotell vi skulle bo på. Det tog inte så lång tid faktiskt. När vi kom till hotellet checkade vi in och lade våra grejer där, sen gick vi mot stan och shoppade lite :) Vi drog oss tillbaka till hotellet vid 18-tiden tror jag, och då började vi göra v oss inför ryttarfesten :D När vi var klara gick vi ut och åt, sen tog vi spårvagnen till ryttarfesten vid 21-tiden.

När vi kom in i lokalen lämnade vi in våra jackor, sen hälsade vi på Linn Olsson, Nicholai Hollesen och Nellie Berntsson :D Sedan gick vi runt och kollade runt i den skitcoola lokalen som var inuti ett berg (!!) När Linn hade pratat lite på scenen sattes musiken igång och vi började dansa. Lite senare började vi helt plötsligt dansa med Nicholai och Jacob LV och hade grymt kul! Sen fotades vi massa med "bloggkändisar" :D Den kvällen kommer vi aldrig glömma!!

På lördagmorgon åt vi en god hotellfrukost vid halvåtta tiden kanske, sen gjorde vi v oss. Sen gick till mässan en stund och shoppade lite :) När vi kom hem till hotellet igen vilade vi lite, sen gick vi till stan en snabbis och shoppade lite smått :) Sen gjorde vi v oss och sen gick vi och åt, efter det gick vi och köpte godis till bion som började vid 21-tiden tror jag :) Vi såg "En gång i Phuket" som var ganska bra. Lite rörig men ändå rolig ;)

På söndagen efter frukosten gick vi till Scandinavium och tittade på Horse Showen som var riktigt rolig! I pauserna gick vi på mässan och shoppade lite till :D Vi träffade också Nicholai igen där och blev fotade med Tyra Sjöstedt :D Vid 17.30 drog vi oss tillbaka till hotellet och hämtade våra väskor, sen tog vi spårvagnen till centralstationen. Där handlade vi något att äta på tåget, sen åkte vi hem. Var hemma ungefär klockan 21.

HAR VARIT EN HELT FANTASTISK HELG SOM JAG ALDRIG NÅGONSIN KOMMER ATT GLÖMMA. TACK FÖR ALLT ALLIHOPA!! ♥♥



Dör av skratt!




Fint va?! :D


Kommentarer
Kommentera inlägget här:

Ditt namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (bara jag som ser den)


Din bloggadress:


Här kan du skriva några ord:


Trackback
RSS 2.0